Kérdés:
Hogyan lehet udvariasan félbeszakítani a toborzókat, akik folyamatosan hívnak a munkaidőm alatt?
Jess K.
2018-01-23 21:49:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Körülbelül másfél évvel ezelőtt derekasan foglalkoztam az álláskeresésben. Miután új munkát találtam, azóta megkíséreltem eltávolítani az önéletrajzomat az internetről. Azonban ez nem akadályozta meg a toborzókat abban, hogy megtalálják a mobiltelefonszámomat.

Ez egyre növekvő kérdéssé vált munka közben, mert a türelmem gyorsan fogy. A toborzók hívnak, én válaszolok, és ezután egy hosszú intróba keveredtem a következőkről:

 • Kik ők
 • Kinek dolgoznak
 • Hol találták meg az adataimat
 • Egy kitettség arról a munkáról, amelyről azt gondolják, hogy tökéletesen megfelel nekem
 • Néha szünet nélkül elkezdik beszélni a következőt: " Ha nem Nem akarjuk, ajánljuk az áttétel ösztönzőit, ha van barátja, aki megfelel a szerepnek ... "

Szeretnék nem durva lenni, mivel ezek az emberek segíthetnek a jövőben új szerepbe helyezni, és nem akarok hidakat égetni. Azonban nem akarok vesztegetni az idejüket arra, hogy meghallgassam őket, mert jelenleg nincs mit kínálnom nekik.

Ennek ellenére mikor van a legjobb idő, hogy félbeszakítsam és elutasítsam magam egy olyan hívástól, mint ezt, és hogyan tudom megtenni a legudvariasabb / legprofibb módon ?

Megjegyzés: A munkahelyi telefonom megválaszolása megengedett, de csak tegye ezt családi vészhelyzet esetén, vagy arra számítva, hogy meghallgatja egy barátomat, aki jelenleg egy helyreállítási létesítményben tartózkodik tőlem több mint 14 órán keresztül. Mindkettő nagyon ritka, de nagyon fontos hívás nekem, és hogy nem válaszolok a telefonomra, nem azt a választ keresem. Anyukám gyakran hív egy „ismeretlen” számról (éppen így tárcsázza a munkáját, és ezen nem lehet segíteni), én pedig nem hívhatom vissza a barátomat. Kérjük, ne javasoljon további hangposta megoldásokat. Bár használják őket, a jelenlegi forgatókönyvemhez nem hasznosak.

Ezenkívül erőfeszítéseket tettem az elérhetőségi adatok mentésére egy toborzó hívása után, hogy tudjam, a jövőben nem válaszolok, de gyakran ez egy új toborzó, aki új számról hív, így ez nem történt meg. t sokat megoldott.

@AnneDaunted Általában azt mondom, hogy "Hello?", Azt mondják: "Szia, ez az X?", És megerősítésemre megkezdik beszédüket.
@AnneDaunted Igen, és általában ezzel kezdődik a "Ez Jane Doe a Generic Bob Technologies-tól és én azért hívom, mert ..." spiel.
@AnneDaunted Tapasztalataim szerint ez ugyanaz, mint megerősíteni, hogy veled beszélnek, és ettől függetlenül csak a spieljükre mennek.
Mindig fel fogja ismerni az összes család és a gyógyuló barátod számát?
@BlackThorn sz. Anyám gyakran blokkolt számról hív, barátom pedig rehabilitációban van, így véletlenszerű szám lesz. Ha helymeghatározó szolgáltatásokat használnék a telefonomon, hasznos lenne, de sajnos nem fizetem az extra luxust.
@baldPrussian Biztosan van némi felhasználási lehetőségem, amit tehetek. A legnagyobb kérdés az, hogy a kezelésben lévő barátom esetében, ha hiányzik a hívása, még egy hét lehet, mire újra hívhat - körülbelül csak hetente kapnak egy hívást. Ez nem olyan egyszerű, mint csak visszahívni, ha az övé a hiányzik, sajnos.
** Kérjük, ne írjon válaszokat megjegyzésekbe. ** Megkerüli minőségi intézkedéseinket azáltal, hogy a hozzászólásokon (felfelé és lefelé egyaránt) nem áll rendelkezésre szavazás, valamint egyéb problémái vannak [részletesen a metán] (https: // interpersonal. meta.stackexchange.com/q/1644/31). A megjegyzések a kérdés tisztázására és javítására szolgálnak; kérjük, ne használja más célokra.
Miért fontos az udvariasság? Nem egy szektorban dolgozom toborzókkal.
@Azor-Ahai, én már azon a feltételezésen futottam, hogy lehetséges, hogy később felhasználhatom ezeket a toborzókat, és utálom, hogy bárkit tévedtem volna durva viselkedéssel. Lehet, hogy a jövőben nem segítenek abban, hogy munkát találjak. Az itteni vélemények azonban azt sugallják, hogy nem érdekli őket annyira, mint feltételeztem.
@Jay Ezt a szálat máshol is megcímeztem, de nem tudnám megadni a számot a távol lévő barátnak. Nem tudok kapcsolatba lépni velük, ők csak velem. De igen, ez másképp működhet.
Tíz válaszokat:
baldPrussian
2018-01-23 22:00:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ne feledje: a toborzók értékesítők. Fizetnek, ha betöltik a pozíciókat. Kihasználják a potenciális lehetőségeket, és nem mennek utána valaminek, ami nem fog működni.

Ennek ellenére nem durva annak megmutatása, hogy rád pazarolják az idejüket. Időt takarít meg nekik, és lehetővé teszi számukra, hogy potenciális eladást folytassanak, és ne üldözhessenek valakit, aki nem érdekli.

Amikor egy toborzó bemutatkozik, általában a "Hello [x], ez John Doe formátumú" a RecruitingCorp-tól. Van egy olyan álláspontom, amelyhez Ön alkalmas lenne ... "Itt az ideje, hogy betörjünk.

John, itt szeretnék spórolni egy kis időt. . Köszönöm a hívást, és nagyon köszönöm, hogy kapcsolatba lépett velem. Ezen a ponton nem vagyok a piacon, és én sem ismerek senkit. Sok sikert a kereséshez!

Legyen udvarias, elismerő és profi. És ha ragaszkodnak hozzá, csak mondja:

Sajnálom, vissza kell állnom a munkához. Jó napot kívánok!

És tegye le a kagylót. Szokták, hogy azt mondják, hogy "nem érdekli", és hacsak nem vagy hülye, akkor felveszik a telefont, és megpróbálják a következő lehetséges kapcsolatot. Ha kellemes vagy, fél órán belül elfelejtik, és tovább haladnak.

Jó válasz! Van egy barátom, aki telesales manager. Azt mondta nekem, hogy mit keresnek, az egyértelmű Igen vagy Nem, és nem hosszú vita. Inkább a világos nemet részesítik előnyben a sok beszélgetés helyett, amely mindenki idejét pazarolja, hogy esetleg több telefonhívás után halk nemet kapjon.
- Ha kellemes vagy, fél órán belül elfelejtik, és tovább haladnak. Szerintem egy fél óra hosszú idő az eladó számára, hogy felhívja a következő hívást. Gyorsan kikerülnek toborzói munkájukból.
@CodeMonkey Igen, megfogalmazhattam volna jobban. Úgy értettem, hogy fél órán belül elfelejtik azt a bizonyos személyt a másik végén. Igazad van; a toborzó általában csak a következő számot tárcsázta, és nem várta meg, hogy elhalkuljon a szakmai találkozás emléke.
Akkor fordítsd meg a kettőt? "Ha kellemes vagy, csak áttérnek más hívásokra, és fél órán belül elfelejtkeznek rólad"
Igen, lehet durva / szűkszavú az eladóval. Ahogyan levághatja a taxisokat.
"... és hacsak nem vagy hülye, felveszik a telefont, és megpróbálják a következő potenciális kapcsolatot." Valószínűleg ezt akkor is meg fogják tenni, ha bunkó vagy.
Csak tegye le őket, vagy hagyja figyelmen kívül a hívásaikat. Ha továbbra is hívnak, válasszon felvételi telefont, mondja: „Nem érdekli…”, és tegye le a kagylót. Az országtól és a területtől függ, de általában a toborzó hívásokat mindkét oldalra rosszindulatúan lehet oldalra dobni. Ez azt mondta, hogy * egyes * toborzók kellemetlenek, ezért zaklatásnak érezheted magad, ha visszaszorulsz a pályájukra. Megint kit érdekel? Csak folytassa az életét.
user4548
2018-01-23 21:58:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A legjobb és legtiszteletteljesebb módszer az, ha félbeszakítja őket azzal, hogy

Elnézést, nem akarom elpazarolni az idejét. Már nem keresem. Köszönöm.

Annak ellenére, hogy ez kissé durván tűnhet, ez a legjobb megközelítés, mivel lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabban folytassák következő ügyfelüket, és megmenti a hangjukat. a toborzók egész nap telefonálnak, és értékelni fogják a gyors "Nem, köszönöm" szót a pályájuk elején.

A "bocsásson meg" legyen olyan kitartó és hajthatatlan, amire szükség van. Mondd el annyiszor, ahányszor csak kell, hogy a toborzó elhallgasson, és adjon egy szelet lélegzetet, amiben azt mondhatja, hogy "nem érdekel, viszlát". És a legfontosabb dolog, amire emlékeznie kell: "Bocsásson meg!" Nem érheti el azt, amit keres (fülét, öt másodpercig) anélkül, hogy a réznek meg kellene szakítania. És folytassa a közbeszólást, amíg meg nem engedik tiszteletben tartani kérését, hogy mentegessék Önt.
És ha _nem_ szünetelnek, hogy beengedjék a „nem érdekelnek”, akkor _nagyon durvaak, akkor egyszerűen leteszi a kagylót.
BlackThorn
2018-01-23 22:29:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Egy alternatív megoldás, amely a telefon filozófiájától függően működhet az Ön számára, ne válaszoljon a telefonra ismeretlen számokért . Állítsa be az üzenetrögzítőt, hogy mondjon valami hasonlót:

Elérte Jess K-t. Személyes hívásokhoz kérjük, hagyjon üzenetet. Ha felvételre szólít fel, akkor már befejeztem az álláskeresést, de mindenképpen köszönöm a figyelmét.

Tettem ezt - körülbelül 3 hónapig tartott, de ez drasztikusan csökkentette a toborzói hívások számát.
Úgy gondolom, hogy ez nagyszerű megközelítés a nagyközönség számára. A forgatókönyvem kissé korlátozó (a hívó barátomat nem lehet visszahívni, és a szám nem ellenőrizhető), de szerintem ezt a választ bárki másnak meg kell követnie, akinek kevesebb korlátozása van.
Különösen akkor, ha valamelyik csaló telefonlistáján szerepel, ez a legjobb megoldás. A hitelkártya kamatlábának csökkentéséről és az operációs rendszer licencének lejártáról továbbra is kap hangpostát, de figyelmen kívül hagyhatja és törölheti őket.
Ez a megközelítés nem ésszerű a szülők számára - a segélyhívások forrásának lehetőségei egyszerűen végtelenek.
A re: sürgõs hívó emberek üzenetet hagynak. Kevés vészhelyzet esetén azonnali közreműködésre lenne szükség a helyzet javításához. A legtöbb hívás csak arra irányul, hogy tudatában legyen a problémának. Szülő vagyok, és nem okoz gondot egy ismeretlen hívó figyelmen kívül hagyása. Az egyetlen körülmény, amit másképp gondolhatok, ha éjszaka van, és tudom, hogy a gyerekem kint van, vagy valami hasonló.
A sürgősség miatt hívó embereknek jó oka lehet arra, hogy felhívjanak és ne hagyjanak üzenetet. A tényleges (orvosi) sürgõsség napközben ugyanolyan sürgõs lehet, mint a gyermeke, aki valahol az éjszaka közepén sírva áll, és semmilyen módon nem térhet haza. Az orvosi vészhelyzetekre hívó emberek pedig néha legálisan sem tudnak üzenetet hagyni (mivel valaki, akinek nincs jogi alapja a beteg kórlapjának ismeretéhez, meghallgathatja ezt, legalább meg kell próbálnia, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Ön az, akivel beszélni kell) .
Az az alapszabály, amelyet mindig használok, amikor vészhelyzet miatt aggódom, ha jogos vészhelyzetről van szó, akkor újra felhívnak. Aki egy nem válasz után feladja, nyilvánvalóan nem * aggódik attól, hogy felhívja a figyelmét.
Ez egy jó módszer a sokkal gyakoribb robothívások kezelésére is - azonban nekem csak volt egy, amelyet figyelmen kívül hagytam, és azonnal visszahívtam ... Dühítő. Szomorú, hogy ezek az emberek arra kényszerítenek minket, hogy lényegesen változtassunk életmódunkon, a 70-es években nőttem fel, és a családom soha nem gondolta volna figyelmen kívül hagyni a telefonhívást, mert ez elképesztően durva lenne. Most szinte kötelező.
A legtöbb ember, akitől szeretnék hallani, alternatív eszközökkel fog megfogni engem, ha nem veszek fel hívást, és ez fontos (egyesek azért hívhatják a második csatornát, hogy megerősítsék jólétemet, még akkor is, ha éppen köszönj, bár valószínűleg csak miután újra megpróbáltam az irodai órák után). Munkaidőben felhívták az irodámat, majd munkaidő után a házastársamat. A nem listázott számok figyelmen kívül hagyása akkor jó és helyénvaló, ha van valami más fontos tennivalód.
@thanby - Ez csak olyan vészhelyzetekre vonatkozik *, amelyeket csak * a hívás címzettje orvosolhat. Ha * nem * válaszol azonnal, akkor lehet, hogy át kell ugranom, hogy valóban hívjak mentőt, vagy valami hasonló dolgot. - * Milyen vagy, segg? Nem tudom felvenni a telefont? * (Sry, a tesóm az airP módban tartotta ...) Nem, feltételezem, hogy zuhany alatt vagy, vagy nem. : * fokozódni *. - (nem szabad) Csak nem tudom, és nem, felvenni a telefont .... Mi lenne, ha rászoruló barátok vagy családok lennének? A tényleges vészhelyzet ezekben a napokban azt jelentené, hogy furcsa számról hívtok fel. Valószínűleg azzal a képességgel, hogy egyszer csak megcsinálja.
"Szia, ő Peter. Ha üzenete releváns, küldjön egy szöveges üzenetet."
@Mazura Nem tudok elképzelni egy reális forgatókönyvet, amikor a hívás vagy a mentő hívása közötti döntés egyensúlyban van azzal, hogy azonnal válaszolok-e vagy sem. Az az érzés, mintha * minden alkalommal * fel kellene venned *, inkább OCD-nek tűnik, mint egészséges szokásnak a vészhelyzetek kezelésére. Több ezer oka lehet annak, hogy egy személy nem tudja válaszolni a telefonját, és egy egyszerű második hívás * azonnal * azt az üzenetet közvetíti, hogy valami elég sürgős ahhoz, hogy eldobja bármi mást, amit csinál, és válaszol.
Harper - Reinstate Monica
2018-01-24 10:35:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Értékesítők, és az értékesítésnek az a természete, hogy "igent szorítson". A kereskedő mesterek megkapják azt, aki vagytok: grok. A kisebb értékesítők elképzelik t, mint tökéletes ügyfelet, és információkat sugároznak rád, azt gondolva, hogy ha még nem vásároltál, akkor még nem mondtak neked elég pozitívumot. Tévesen értelmezik hallgatását, mint folyamatos érdeklődést.

Ez ütközik a képzett udvariassággal, hogy ne szakítsa félbe, és várja meg a szót.

El kell utasítania ezt az udvariasságot. és belemennek a beszélgetésbe azzal, amit tudniuk kell. Ez a személyiség inkább nagyon közvetlen lenne. Nem gonosz, csak direkt. Gyorsan jusson a lényegre, ők meg fogják köszönni.

IPX-szempontból meg kell változtatni a kommunikáció módját, hogy hatékony lehessen az a típusú emberrel, akivel éppen most kommunikál. Még mindig a szokásos módon (vagy más, rájuk hatásos módon) foglalkozol másokkal. Ez az egyik módja annak, hogy a mestereladók ilyen jók.

A középszintű eladók ismét hallanak bármit, amit "kifogásként" mondanak, és reflexszerűen tovább fognak szórni további szavakat arra a meggyőződésre, hogy a szavak "legyőzik a kifogást". "Úgy gondolom, hogy az értékesítési tréning ezt nevezi. A nagyszerű értékesítők grákolnak. Sajnos segíteni kell a nem nagyszerű értékesítőknek.

Itt egy toborzó beszélgetés.

"Az X régióban van."

" Amint az önéletrajzom ból indulok, 30 nap múlva költözöm, utána az X régió számomra megvalósíthatatlan. Köszönöm a cal-t. / p>

"Sajnálom, hogy kérges vagyok! Neked van osztatlan figyelmem. "

Ez egy mester munkája volt. Ezenkívül a valaha volt legjobb munkám, amelyet tíz évig megőriztem, átkozott az ingázás. > Mindenesetre neked meg kell szakítania.

Lehet, hogy ez csak személyes különbség, de a beszélgetésem szerint bármi * csak * mesteri. Úgy érzem, hogy hiányzik néhány kritikus kontextus, mert a második sor közbeni megszakítás miatt csak letettem volna. Ha nem engedik, hogy befejezzek egy mondatot, akkor én * nem akarok üzletelni velük.
@thanby és én is normálisan, de rugalmas vagyok, ha nagyon jó az, amivel félbeszakítanak.
@thanby A toborzó csak a hírnök, és a jövőben figyelmen kívül hagyhatja, de a munkának remek főnöke lehet.
Tapasztalatból azonban elmondhatom, hogy egy rossz toborzóval való regisztráció nyomorúságossá teheti az életét, ha szerződésben áll, vagy elárasztott ajánlatot okozhat, amelynek eredményeként végleg elveszíti a lehetőséget.
Sean Houlihane
2018-01-25 17:24:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nincs semmi baj abban, ha ebben a helyzetben csak leteszed a telefont. Igen, jobb, ha félbeszakítom őket, és azt mondjuk, hogy „Sajnálom, nem néztem, viszlát”, de nézd meg így: minél gyorsabban fejezed be a hívást, annál gyorsabban tudnak továbbjutni a számukra értékesebb emberhez „most”. Ha közvetlenül az értékesítési pályára lépnek, akkor ez a problémájuk, nem a tiéd.

Nem számítok arra, hogy sok toborzó nyomon követi a „durva” és a „nem látszó” feltételeket, feltéve, hogy van listája. Ez a viselkedés egyszerűen nem jelent hozzáadott értéket számukra - mire újra keres, nem fog számukra törődni a múltban kapott válaszokkal - csak ha ezúttal elhelyezhetnek.

Érdemes lehet aggódnia a potenciális munkaadóknál áthidaló hidak miatt, de a toborzók nem rendelkeznek hidakkal, hanem mások hídját próbálják eladni.

Stephen R
2018-01-26 05:47:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Az értékesítőket - különösen azokat, akik hideg hívásokat kezdeményeznek - kiképeztek arra, hogy kihasználják célpontjaik udvariasságát. Ne engedje, hogy kihasználják Önt; és ne féljen félbeszakítani őket, amikor megpróbálják.

Csak azt mondom, hogy „Köszönöm, de nem érdekel”. Lehetőséget adok nekik a búcsúzásra; de ha továbbra is fennállnak a shpieljükben, akkor leteszem a kagylót.

Valójában, még inkább a lényegre való tekintettel, mindenképpen mondd, hogy "Vedd le a híváslistádról". Ezt törvényileg kötelesek megtenni, ha kérik. (Függetlenül attól, hogy valóban csinálják-e vagy sem, az természetesen más kérdés ....)

ZoSal
2018-01-26 20:21:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Igazából egy csomó problémám volt, miután felvettem a jelenlegi munkahelyemre. Féltem, hogy csak letettem őket, mert nem csak durva volt, de üzeneteket is hagytak a hangpostámon, és még inkább kötelességemnek éreztem üldözni őket és udvariasan elutasítani az ajánlatukat. a hangpostám így szól:

Helló, ez a [nevem]. Sajnálom, hogy most nem tudtam fogadni a hívását. Ha toborzó vagy hasonló, akkor sajnálattal értesítem, hogy boldogan felvettek és nem érdekel egy új szerep . Ha Ön család vagy barát, kérjük, írjon nekem egy üzenetet, és ne hagyjon hangpostát. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hagyjon üzenetet.

A következő hetekben drasztikusan lecsökkent a toborzó hívások száma. Amikor lényegében automatizálhatja az elutasítást, a toborzók leveszik a rendszerükről, és Ön egyre kevésbé kapja meg a hívásokat.

Így munkahelyén egyáltalán nem kell telefonálnia.

Jó válasz, bár nem tűnik helytállónak azt mondani, hogy sajnálja tájékoztatni őket arról, hogy boldog. :)
Horkrine
2018-01-24 15:50:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nem tudom, mennyire lenne hatékony, de a családomat / barátaimat mindig a kapcsolattartók közé mentem, hogy más csengőhangot kapjanak. Ha ismeretlen számról hívnak, akkor más üdvözlettel szoktam válaszolni a telefonra. Például megnyithatom a következőt: már dolgozik az X vállalatnál. Ha folytatják beszédüket a szerepről és mindenről, udvariasan félbeszakítanak és mondanak valamit a

mentén, sajnálom, hogy félbeszakítottalak, de nem vagyok tovább keresek új pozíciót, mivel nemrégiben új szerepet vállaltam egy másik cégen belül. De köszönöm a felhívást - nagyra értékelem.

Nekem bevált, és jó helyzetben tart, ha véletlenül néhány év múlva visszatérek ehhez a toborzó céghez. Ezután elmenthetem a számot és azt, akivel beszéltem. Ha újra felhívják, tudom, ki az, és megteszem a megfelelő lépéseket a helyzetnek megfelelően.

Első bejegyzés itt, remélem, hogy ez segít.

Nagyon jó tanács, amikor beszédet mondasz előttük.
smci
2018-01-25 03:51:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. Nem kell válaszolnia, munkaidőben biztosan nem (fizetnie kell a hívófél-azonosító / körzetszám szolgáltatásért, hogy kiszűrje az ismert toborzókat), nem kell udvariasnak lenni , és akkor lehet és kell is mondanod, hogy „Ne hívj többé, és töröld a számomat”, és azonnal tedd le a telefont . (Ha pedig újra hívnak, ne válaszoljon, és e-mailben mondja el, hogy hagyja abba, különben bejelenti őket levélszemétként.)
 2. Változtassa meg telefonszámát. Ez valóban nem kérdés az interperszonális készségekről, nincs bűvös készség, hogy visszavonhatjuk, ha vakon adtuk ki, és hagyjuk, hogy a Google / Facebook indexelje örökre. Miután a telefonszámod nyilvánosan elérhető, nem akadályozhatod meg, hogy a bosszantó értékesítők (pontosan ők is azok) hordáid az Ön beleegyezése nélkül, bármikor hideghívást kapjanak. Tíz év a jövőben, hidd el, hogy a rossz toborzók továbbra is elhívják önt, az elavult önéletrajz alapján; nincs vesztenivalójuk. Nem fogja megoldani magát, és nem lesz jobb.
 3. A jövőben csak megbízható embereknek adhatja meg az új számot . Még jobb, ha a jövőben használjon olyan alkalmazást, mint az Oldalsó, ideiglenesen létrehozhat egy munkahelyi számot . Ezzel a számmal kiszűrheti a toborzók 98% -át, akikkel nem szeretne foglalkozni. Soha ne add meg előre a személyes cellaszámodat ismeretlen toborzóknak . Adjon e-mailt (pl. A LinkedIn-en). Akár három számod is lehet: ismert munka, ismeretlen és személyes. Őrizze meg személyes számát az életével.
 4. Tanulja meg felismerni a spammer típusú toborzókat (nem érdekli őket, hogy megértsék önéletrajzát vagy azt, amit keres, megpróbálnak bármelyik üresedést meghirdetni (függetlenül attól, hogy a végfelhasználónak rosszul jár-e). Azok a toborzók, akik e-mail bevezetés nélkül vagy előzetes beleegyezésük nélkül hívják az embereket, nem is beszélve a megfelelő nap és időpont megegyezéséről, általában a legalkalmasabbak (gondold át, mennyire nem hatékony és nem optimális ez a viselkedés), és nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod őket .
 5. Tanulja meg, hogyan kell hálózatba lépni a munkahelyek és az ajánlók felé, miként kell ápolni a hálózatot, és elkerülni a toborzók, legalábbis a feltételes toborzók használatát.
 6. Rövid hangpostaüdvözlet rögzítése "Kérjük, csak távozzon üzenetet, ha ismersz. Ha hívást kezdeményezel, töröld a számomat, és ne hívj újra. Köszönöm, Jess "
 7. A jogos letiltott vagy ismeretlen fogadott hívások (ami valójában az egyetlen két hátralévő oka annak, hogy válaszoljon az ismeretlen / letiltott hívásokra a munkahelyén, és amint megváltoztatja a telefonszámát, nulla oka lesz rá):
 8. tanítsa meg édesanyjának, hogyan hogy feloldja a számát, mielőtt felhívna. Módosítsa a telefonkönyvében a nevét "Jess (előbb tárcsázza * 82-et)" vagy bármi másra. Szerkessze ezt a feloldási kódot a gyorstárcsázási listájába. Tegye fel a falára.
 9. Rehabilitációs barátja, aki véletlenszerű számokból hív, legalább derítse ki, hogy mely körzetszámokat használják / nem használják, és kérje meg őket, hogy kitalálják mely napokon és időpontokban > nem fog hívni. Akkor nyugodtan nem fogadhat és nem küldhet hangpostára minden hívást abban az órában.
 10. Képezzen olyan embereket, akik ismerik Önt, hogy gyorsabban reagálnak a szövegekre / e-mailekre. Szándékosan ne válaszoljon a hangüzenetekre. Küldje el e-mailben / SMS-ben. Udvariasan tegye le őket, és ragaszkodjon hozzá, hogy kényelmesebb időben e-mailben / szövegben / visszahívjon. Hagyja abba a rossz viselkedés jutalmazását. Ez az asszertivitás.
 11. Ha az Egyesült Államokban vagy más olyan országban tartózkodik, ahol nem engedélyezheti a hívást, akkor használja azt. De ezt továbbra sem fogják figyelmen kívül hagyni a spamküldők, a VoIP hívók, a más országokból hívó alacsony besorolású ügynökségek, a szabadúszók, az ellopott önéletrajz felhasználók. Tehát a legitim ügynökségek nem hívnak, de a rosszak mégis.

Ismétlem, hogy a varázslatos interperszonális készség (azon kívül, hogy pszichés, ami nem létezik) nem képes megoldani az általad okozott kár, hogy vakon adtad ki a nagyközönségnek és az internetnek. Tehát, ha ragaszkodunk ahhoz, hogy ez egy interperszonális készségkérdés, ez nem oldja meg a dolgokat

yo'
2018-02-01 05:41:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Megemlítek egy olyan lehetőséget, amelyet más válaszokban nem láttam. Ne feledje, hogy szerintem ezt nem szabad megtennie, mivel rendkívül udvariatlan és passzív-agresszív.

Ha megpróbálta elmagyarázni a toborzónak, hogy nem érdekli, de nem voltak sikeresek, egyszerűen maradjanak a vonalon, de hagyják figyelmen kívül őket. A minimálisra csökkentheti a hívás hangerejét, és folytathatja a munkát. Előbb vagy utóbb rájönnek, hogy nem hallgatsz, és leteszik a kagylót. Ez a tapasztalat nagyon elégedetlen, és biztos vagyok benne, hogy soha többé nem hívnak. Ha mégis megteszik, akkor 5 másodperc múlva használhatja ezt a technikát, miután megbizonyosodott róla, hogy ők az.

Valójában ezt természetes „következő lépésnek” tartom, ha nem hajlandók megérteni, hogy nem Üdvözöljük. Mert ez azt jelenti, hogy elsősorban udvariatlanok.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...