Kérdés:
Vásárolhatok-e ajándékot a barátomnak, és én is veszek egy példányt magamnak?
JETM
2017-07-02 00:17:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Barátom születésnapja a következő héten van. Amíg vásároltam neki, láttam egy remek macskajátékot, amely segít szórakoztatni macskáját, miközben dolgozik. Aztán rájöttem, hogy a macskáim is élveznek egy ilyen játékot. Mindannyiunknak szeretnék vásárolni egyet, de attól tartok, hogy ez valahogy rossz forma lenne.

Hol laksz? Ez attól függően változhat, hogy milyen társadalomban vagy kultúrában él.
@Crafter0800 Midwest Egyesült Államok
Egy válasz:
Crafter0800
2017-07-02 01:19:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Magamnak az Egyesült Királyságban valójában nem rossz dolog, ha bármi, azt gondolom, hogy "jaj, hé, nekem van ez a dolog, ami nagyon elképesztő, neked is van ilyened". Úgy értem, hogy ha soha nem tudják meg, hogy nálad van ilyen, akkor az egyébként sem lehet kérdés.

Sőt, ha jó felszerelés, akkor miért nem szabad mindkettőtöknek megvan? Nemcsak van valami közös vonásod (azaz mindkét macskád ugyanazokat a játékokat csinálja ugyanazokkal a játékokkal), de beszélgetési téma is lehet ("Hogyan áll az x-ed a macskáddal?")

Természetesen, ha máshol élsz, akkor lehet a legjobb, ha megnézed, hogy van-e valakinek a régiójából jobb információ;)Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...